Expotren LLeida 16 i 17 de Març.

ASVICAF exposa els seus mòduls de la estació de Manresa

recreada en els anys 60 i 70

Col·laboració en el stand de Electrotren aportant els móduls

de " La Casilla " i altres standart per la exposició de material

Electrotren

Històric d'activitats

XXI 12 Hores de Modelisme Ferroviari 2023.

17 de desembre 2023.

Jornada de Portes obertes, xerrades ferroviaries, projeccions de vídeos.

Dia del Modelisme Ferroviari.

Dissabte 2 de desembre 2023. Jornada de portes obertes

Diumenge 18 de desembre 2022

XX a. Edició 12 Hores de Modelisme Ferroviari 2022.  Festa del Soci - Marató TV3

Jornada de portes obertes, visita i circulacions ferroviàries a les maquetes de Sant Vicenç de Castellet ( N i H0 ) i altres activitats.

Col·laboració amb la Marató de TV3 amb llumeneta solidària. Sorteig de un set iniciació H0.

Horari : 10 a 14 i de 16 a 20h

 


Tot i que el 2 de desembre es el Dia Mundial del Modelisme Ferroviari, ASVICAF ho celebrarà el dissabte 3 de desembre del 2022 amb jornada de portes obertes, visites a les maquetes de N i H0 de Sant Vicenç de Castellet, amb circulacions ferroviàries i zona de mercadillo de modelisme.

Horari : de 10 a 13 hores i de 17 a 20 horesAFM Amics del Ferrocarril de Martorell i la FCAF organitzen els propers dies 23 i 24 d'abril del 2022  la Fira de Modelisme de Martorell.

ASVICAF col·labora aportant diversos mòduls de la seva propietat.

Esperem trobar-nos allà i passar uns grans dies de " trens ".

 

Els dies 25, 26 i 27 ASVICAF va ser present en les VII Jornades Tècniques de Mòduls Ferroviaris organitzades per la FCAF i per els amics del Ferrocarril de Martorell ( AFM )


Diumenge 19 de Desembre 2021 tornem amb les 12 Hores de Modelisme Ferroviari 2021.

Aquest any també i degut a la pandèmia de la COVID19, no podrem fer la nostra tradicional festa del soci completament com desitjaríem.

L'horari serà reduït de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores al local social de la entitat i amb portes obertes.

RECORDEU QUE ES OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETES

Aquesta festa que supeditada a possibles canvis en referencia a les normatives del l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet davant l'augment de casos COVID


Benvolguts socis

El pròxim dissabte dia 4 de Desembre 2021, per tal de celebrar el dia del modelisme ferroviari, farem una jornada especial amb horari ampliat de 16:00 a 21:00 per tal de celebrar aquesta festa. 
Us convidem a venir a participar en aquest dia, podeu convidar a amics o familiars a visitar-nos, sempre mantenint totes les precaucions necessàries.
Salutacions

Diumenge 20 de Desembre 2020 tornem amb les 12 Hores de Modelisme Ferroviari 2020.

Aquest any degut a la pandèmia de la COVID19, no podem fer la nostra tradicional festa del soci. Hem trobat una fórmula utilitzant YouTube per fer unes connexions en directe des de varies maquetes de socis.

 

 

 

 

 

 

També continuem la col·laboració amb la MARATÓ de TV3 realitzant una LLUMENETA SOLIDÀRIA virtual on hem aconseguit recaptar 370 euros que s'han depositat en l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. Moltes gràcies per la vostra aportació


Un any més, ens estem preparant per a les XVII es. 12 Hores de Modelisme Ferroviari, aquest any amb un complement més de la maqueta com és el sistema semafòric, els quals ens guiaran al llarg de tot el seu recorregut proporciona'n la seguretat a les composicions que per ella circulin.

I com ve sent habitual, ASVICAF col·labora amb la Marató de TV3 aquest any dedicat a LES MALALTIES MINORITÀRIES, amb una llumeneta solidària sortejant una caixa PIKO composta de màquina de tren i vagons. La recaptació va íntegrament a aquesta causa.


El proper 6 de juliol de 2019 es duran a terme la V Jornada tècnica de modelisme modular al Centre cultural “La Sitja” de Fornells de la Selva.

 

Ponencia a càrrec del nostre soci LLuis Zamora, sobre l'ordinador RASBERRY PI en sistemes de control de maquetes digitals

( programa JRMI )

 


La Fira del Vapor a Sant Vicenç de Castellet ens recrea la vida quotidiana,
de quan el tèxtil i el ferrocarril anaven a vapor, entre finals del segle XIX i principis del XX.

Del 6 al 15 de juliol :

IV Jornades Tècniques de Modelisme Modular

 

Els dies 7, 8, 14 i 15 de juliol de 2018 es duran a terme les IV Jornades tècniques de modelisme modular a la sala d’exposicions de ca N’Oliveras de Martorell.

Les Jornades Tècniques són jornades de treball, no és una trobada. S’hi pot participar AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA. A les associacions tenen la documentació que cal fer servir per apuntar-s’hi.

Horaris:

Divendres 6: de 16 a 21h
Dissabte 7: de 9 a 20h
Diumenge 8: de 9 a 18h
Dissabte 14: de 9 a 20h
Diumenge 15: de 9 a 13:30h

 

* clicar l'imatge per el seu redireccionament web


La Fira del Vapor ens recrea la vida quotidiana a Sant Vicenç de Castellet entre el 1868 i 1923, quan el ferrocarril i el batec de les fàbriques tèxtils anaven amb vapor.

ASVICAF participa en aquesta fira amb el seus mòduls escala H0 i material a vapor.

Imatges de la 10a.Fira del Vapor
ASVICAF a participat junt amb els amics de Martorell en la seva trobada bianual de mòduls ferroviaris els dies 28 i 29 d' Abril al Recinte Firal de Can Oliveras

Imatges de la trobadaUn any més ASVICAF a participat en aquest Saló de característiques ùniques a Espanya i que s'ha convertit en un referent català, estatal i internacional, amb el recolçament de la FCAF ( Federació Catalana Amics del Ferrocarril ).

Imatges de la Fira


* Circulacions escala H0/N

* Projeccions de videos

* Biblioteca oberta i tertúlies ferroviaries

 

Horari de 10 a 13h. Local Social Cal Soler ( Sant Vicenç de Castell )
Jornada de portes obertes. Diumenge 4 de Juny 2017

Horari de 10 a 14 hores. Local social ASVICAF


Visita de CETIM Col.legi Enginyers Tècnics de Manresa a ASVICAF 29/10/2016El Cercle Artístic de Manresa visita ASVICAF 06/06/2016


Exposició de pintures ART i TRENS inauguració 17/10/2015

Trailer Art i Trens